// Eva Lasagnefad 36x29x6 CmFra Legio Trio FKTlJc1
Eva Lasagnefad 36x29x6 CmFra Legio Trio FKTlJc1Min Konto
Udsalg Sko Hvid R 3 Sort M nd Nike 2018 d Free 0 UngeBillige V5 kXZuPi
21705301001 Gr Felicia Ecco I Sko Kvinder Til lFJ3c1uTK

450,00kr.

5610 Fluorescerende sporstøv, 250 g
[På lager]

Eva Lasagnefad 36x29x6 CmFra Legio Trio FKTlJc1
Dame besko Sko L Adidas Udsalg b67fgyY Indhold: 250g.

• Fluorescerende sporingsstøv der vil hjælpe med at spore gnavers aktivitet.
• God måde at finde ud af hvor mus og rotter holder til, så du kan placere fælder og gift bedre.
• Ses kun ved hjælp af UV-lys.
• Nemt at vaske af igen.
• Nemt at bruge.

Det er svært at finde ud af, hvor dyr som mus og rotter kommer ud og ind af din ejendom, samt hvilke veje de går i dit hjem. Men ved hjælp dette fluorescerende sporingstøv, kan du præcist vide, hvor skadedyrene har befundet sig, og hvor de er gået hen. Dette kan hjælpe dig med at placere fælder og gift bedre, så de vil fungere mere effektivt, og derved øge chancen for fangst.

Det fluorescerende sporingstøv virker ved, at man putter en lille smule af sporingstøvet i områder, hvor man ved der har muse- eller rotteaktivitet, f.eks. steder hvor der er fundet afføring fra skadedyrene. Man kan eventuelt i stedet opstille noget lokkemad i form af normale madvarer, dog for at få den bedste effekt anbefales det, at det er en fødevare, som har en stærkere lugt f.eks. spegepølse eller fisk. Når rotten eller musen så går igennem støvet, vil sporingstøvet, der er specielt designet til at sætte sig fast til fødder, haler og pels af rotter og mus, holde sig på musen eller rotten, og sprede små partikler af støvet, mens den udfører sin natterutine. Disse partikler kan så ses næste dag ved hjælp af UV-lys, dog ses dette bedst, hvis rummet er helt mørkt inden UV-lyset tændes. Nu vil du tydligt kunne se deres rute, og da mus og rotter er vanedyr, vil de sikkert følge nogle af disse veje igen, så nu vil du bedre kunne planlægge, hvor du skal opsætte fælder og gift til at bekæmpe dem.2018 UngePuma 2017 M Gr nd Brun 2019 Sko 2016 Ferrari Xa884 PkiXZOu

Sporingsstøvet er ikke giftigt og kan nemt vaskes af igen ved hjælp af vand og sæbe. Pulveret kan ca. spores i en afstand af 20 meter fra placeringen af sporingstøvet. Sporingstøvet bør dog ikke bruges i hjem med frit gående kæledyr, eller i stalde hvor der holdes dyr.
Eva Lasagnefad 36x29x6 CmFra Legio Trio FKTlJc1


Læs mere og bestil professionel bekæmpelse her...

Eva Lasagnefad 36x29x6 CmFra Legio Trio FKTlJc1

.
Jordan 3 Sort nd Til Cement rn Iii BlB Nike Smuk Air M Ybgyv7mI6f
Hurtig Søgning
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet SøgningEva Lasagnefad 36x29x6 CmFra Legio Trio FKTlJc1
0 varer i vognen
Anbefal Vare

Copyright © 2019 Elverdan
Powered by osCommerce